Thursday, August 28, 2014

Tema Insaf Stalker Puaka

Assalamualaikum..apa khabar iman??

Bukan untuk stalker puaka, ini ingatan untuk semua..

-Makin bertambah usia, makin bertambah amalan pahala,

-Namun jangan dilupa, begitu juga bertambahnya dosa..

-Bersembang berbual di mana-mana, mulut sentiasa ingin mengata..

-Bila dipikir tentang harta, berapa ramai mengular masa kerja..(hmmmm)

-Bila bersukan bermain bola, nampak lutut aurat terbuka..

-Bila keluar ke bandar ataupun kota, begitu susah menjaga mata..

-Malam tidur pukul berapa, subuh entah ke mana..

-Bab bercinta pula, keluar berdua hukumnya apa..*(ada orang ketiga)

-Sunnah nabi tak buat tak apa, tapi jangan pula dihina..

-Ada yang terasa, biasalah aku pun sama.. (kah99)

-Dosa pada  manusia, ampun maaf dipinta..

-Dosa pada Yang Esa, angkat tangan bacalah doa..

-Mohon ampun segala dosa, dimasukkan ke syurga..

-Tema kedua selepas tema cinta, lagunya Taubat Seorang Hamba..(Keh33))




#yizlumik



Friday, August 22, 2014

Tema Cinta Stalker Puaka

Assalamualaikum..Apa khabar iman??

Setahun setelah menamatkan pengajian kejututeraan kimia

-ramai yang dah kerja, ada juga sambung sarjana..

-tapi hari ni ada tema,cinta stalker puaka ..

-ada yang dah kawen, tak lama lg nk jadi bapa..

-ada yang tunang, jumlahnya dua atau tiga..

-merisik pn dah ada,macam diatas juga jumlahnya..

-tak merisik pun , ada yang dah jumpa keluarga..

-belum jumpa keluarga, tapi dah lama bercinta..

-ada juga belum bercinta, tapi dah jumpa calonnya

-and then, there is me, di sini aku ada..kah99

-bukan nak cerita, nk bagi lagu tema sebenarnya..

-Permata Yang Dicari-Itulah tajoknya..keh33


   

-jiwang hambar

 #wanitaberusrahuntuklelakiberusrah



Thursday, August 21, 2014

#67 | Bangkitlah wahai setan merah!

Assalamualaikum.

Minggu pertama mungkin tidak sebegitu indah buat fans Manchester United seperti gua dan yang lain-lain. Melihat kekalahan di tempat sendiri menentang Swansea City which we had beaten them 4-0 in the season opener for the last season, melihat semua team-team top EPL melakarkan kemenangan mereka dengan agak bergaya dan tiada berita lagi tentang Arturo Vidal yang seperti menanti anak yang tidak pulang ketika hari raya lebaran. 


Sigurdsson dengan gol kemenangan buat Swansea City :(

Not really going, I guess?

14th in the table.

Tetapi dalam kesedihan itu ada sinar kegembiraan. Well, we managed to sign Marcos Rojo from Sporting Lisbon and loaned out Nani for a year. That's what we need, a defender. I really hope for a move to acquire Angel Di Maria's service at Old Trafford. Let's hope!

Welcome there, mate!

Sekian sahaja kupasan mingguan buat team paling power dalam England.
it has been two years since this blog last updated. yesterday something caught my eyes that the blog suddenly showed a spike in its traffic here. little did i know that people have been to this blog regularly for the past two years. the total pageview now stands at 13k pageview which i never thought would be that much since this blog was made just for us to express any current issues in the way we like (silly ways of course).

so today i decided to write this new entry just give update on what we have been up to for the pas two years. well for starter all of us have successfully graduated in bachelor of chemical engineering from utm (except for this one guy who has lost his will to study, god knows what is he up to now). so after graduation most of us started working with a small portion of our friends pursue their master's degree. i haven't got the chance to meet most of them after graduation but we still keep in touch in our whatsapp group.

as for the writer's of this stalkerpuaka blog, they'll write a new entry, eventually i guess. i've been telling them to and we have a new writer whose just posted his first entry yesterday. quite a nice entry i must say. thanks aman for the entry. so i guess do expect that funny silly and sometime serious articles from us soon! in the mean time, here's a song to bring up the mood eh


  

New Comers

Assalamualaikum..Apa khabar iman??

-stalker puaka berhabuk, cerita semua dah lapok.

-penulis-penulis baru, dikekalkan juga penulis terdahulu

-budak-budak baru belajar, biasalah tu kalau postnya hambar

-2 tahun tak update, some people thought its already dead

-adat ditelan zaman, dah takda mewarisi cerita bertauladan..(irama gadis jolobu)

-ayuh semua rakan-rakan, disinilah titik-titik kebangkitan,

-nantikan kemunculan semula, impian admin diharap berjaya..

-hambar 10 kali, hambar lg 10 kali..