Thursday, March 31, 2011

kisah hidup gua yg stylo serba serbi

helo guys. gua ingin memperkenal kan diri gua sebagai ZIAP (bukan nama sebenar)
gua hidup sebatang kara,solo tp gua happy sbb gua ad steady gf bernama nikon d90.


hobi gua di masa lapang adalah menangkap gambar. 
ini lah salah satu hasil tangkapan terbesar gua.
check this out !


disamping itu gua juga seorang penunggang motor berkuasa tinggi profesional. 
hebat x gua?


di sini gua berminat untuk berkongsi beberapa gambar koleksi peribadi gua.


dan


pendek cerita gua mmg jaguh dalam bidang permotoran.
namun baru2 ini, nasib tidak menyebelahi gua.
DAMN !


gua telah jatuh. terseret.
tp bukan salah gua. ini semua salah tayar motor rafas (bukan nama sebenar)
gua da cakap da gua mmg pro dalam bab2 permotoran ni
apa lah salah nya tayar tu dipenuhkan angin terlebih dahulu sebelum dia bg gua bawak
"ANGIN TU BUKAN KENE BAYAR PON !"



pergi je kt mana2 stesen minyak.
gerenti kita jumpa pam ni.


haaa kan gua dah kata.
ANGIN TU KAN PERCUMA
hg xnk caya pasal apaaaa?!!!
hg xusah la kedaung sgt!

cinta sejati VS cinta drama korea

Fuck judgment, fuck stereotypes of “what all guys want”, this is beautiful. (:
vs
this does not exist in real life okay!!!
dalam hidup tak ada benda yang perfect
there is 
no
korean drama love whatsoever

cinta sejati tak semestinya melibatkan awek cun 
dan sorang balak hensem tapi cinta sejati 
adalah seperti gambar yang diatas sekali tuh

*author nak gi layan SNSD jap hehe



patut yamaha laginda syam laju di waktu malam.

gua rasa pembuat filem pendek kamen rider kepong ini boleh pergi jauh. gua yakin dengan sokongan dan bantuan semua pihak, industri filem tempatan mampu duduk sama rendah dan berdiri sama tinggi dengan industri-industri perfileman di bollywood dan hollywood.






oleh itu gua menyeru dr.rozmey tampil membantu pembikin-pembikin filem indie kerana dengan bantuan dr.rozmey, filem-filem seperti kamen rider kepong ini mampu menjadi filem pecah panggung.

#05 | bakat.

dua tiga kucing berlari,
senja nanti baru nak balik,
dalam semua video gua cari,
ini satu yang gua tertarik.


nama budak ini, Tord. ini dari rancangan Norway's Got Talent. umur 10 tahun. beliau mula menari 7 bulan sebelum beliau masuk Norway's Got Talent dan beliau belajar semua gerakan dari youtube.

perihal tandas

gua bila nak berak gua pegi tandas
bila nak kencing gua pegi tandas
bila nak mandi gua pegi tandas

gua sangat suka pegi tandas
orang cakap tandas tempat syaiton
tapi tidak bagi gua

tandas tuh tempat yang layan beb
dekat situ gua boleh dapat kepuasan
dekat situ gua lakar kejayaan

semenjak tandas kat blog gua dah siap renovate
setelah sebulan lamanya terseksa terpaksa turun ke aras bawah
semata mata nak berak punya pasal

tapi skang tidak lagi
skang air pancutan dari tandas aras blok kitorang dah laju beb
selaju pecutan ultraman yang tengah lari dari tsunami

dekat sini gua nak ucapkan terima kasih dekat bro2
yang tiap2 hari datang siapkan tandas kitorang
even gua tengok korang tido je memanjang sambil buat keje

kepada aci cleaner
jangan lupa cuci tandas kesayangan kitorang nih
nanti gua report pejabat kolej baru taw


BERAK AT YOUR OWN RISK
sayangilah tandas baru kita nih kengkawan

#03 | rangkap ketiga.

dari new born kepada rockafella. dari kosong kepada berisi. dari tiada kepada ada. dari diam kepada berbunyi.

itulah KAMI.

anak muda yang cuba untuk meng-explore dunia yang serba bagai, macam-macam ada. 

tiada apa yang akan menghalang kami walaupun sekuat aliran air dari kepala shower di tandas blok gua. 

kami okay walau tengah serabut.

abang masked rider.

abang masked rider yang kacak,
abang masked rider yang kuat,
abang masked rider yang gagah.

selalu tersipu,
rawan sikapmu,
dibalik lagenda mu.

madu di tangan kananmu,
racun ditangan kirimu,
aku tak tahu yang mana akan kau berikan padaku.




newborn

blog baru ni dilahirkan bagi menyampaikan luahan 4 org anak muda yg masih mentah dlm dunia blogging dengan harapan blog ini akan menjadi feymes setanding denagan blog hanis zalikha heheh..

sebagai pembuka kata kepada blog baru nih..jom layan video nih yg melambangkan kelahiran blog ini..

fakta tentang salah seorang author blog nih..beliau merupakan peminat tegar muse hehe